Login

Library loading issue... only "init" displayed

Tips & tricks, working results, technical support

Library loading issue... only "init" displayed

Postby EricH » Sun Sep 04, 2011 1:39 pm

Today when I try to use Nebula I loaded a library = FATE compressor which I just purchased and I just get "Init" with a programme no. i.e. k297 in very small letters.I reinstalled and the same thing happens, in addition it happens with other libraries such as the Angels EQ thats ships with Nebula. Some libraries open without issue and display the name of the library correctly.Not sure why this might be anyone know? I was looking forwards to hearing the FATE compressor to no avail.Thanks
EricH
User Level V
User Level V
 
Posts: 58
Joined: Wed Jul 27, 2011 7:26 pm

Re: Library loading issue... only "init" displayed

Postby TranscendingMusic » Sun Sep 04, 2011 5:12 pm

You need to run your license...
mixing | mastering
Win 10 x64 | Sonar Platinum x64 | 3930K(OC)
User avatar
TranscendingMusic
Expert
Expert
 
Posts: 1132
Joined: Sat Mar 27, 2010 7:01 am
Location: USA

Re: Library loading issue... only "init" displayed

Postby enriquesilveti » Sun Sep 04, 2011 6:53 pm

AITB library are copy protected now by AUT file (custom system developed by Acustica Audio). You should send your "FATE compressor" .SER file from your AITB library and download your .AUT file. The AITB copy protection system is automatic through AITB website.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Library loading issue... only "init" displayed

Postby EricH » Mon Sep 05, 2011 12:27 pm

Thanks Enrique the speedy support from AITB got me going.It does not explain the Angels eq though, maybe this has not been working ever since I installed Neb pro instead of the free version. Not sure I have not looked at the Angel EQ for a long while and wanted to refresh my memory.
EricH
User Level V
User Level V
 
Posts: 58
Joined: Wed Jul 27, 2011 7:26 pm

Re: Library loading issue... only "init" displayed

Postby Cupwise » Mon Sep 05, 2011 1:12 pm

i remember that angel eq was the first thing that impressed me about nebula. funny how far things have come since then.
Cupwise
Expert
Expert
 
Posts: 773
Joined: Tue Nov 23, 2010 2:03 am

Re: Library loading issue... only "init" displayed

Postby EricH » Mon Sep 05, 2011 1:25 pm

I add that it's the library "308 Angel EQ" that displays this behaviour. The ones under Equalizers/hi-end/ 2055 Angel EQ seem to work fine.Must just be that library has trouble.
EricH
User Level V
User Level V
 
Posts: 58
Joined: Wed Jul 27, 2011 7:26 pm

Re: Library loading issue... only "init" displayed

Postby enriquesilveti » Mon Sep 05, 2011 2:06 pm

There are a free version and a commercial version of Angel EQ, be sure that you install the commercial one from the last bundle that is CPCL version 4 that you can find in user area > downloads.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
RME UFX | PS Lyra2 | SD USBPre2
VM U15 | VM W10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Library loading issue... only "init" displayed

Postby swammerhead » Fri Nov 04, 2011 4:43 pm

I'm also getting just "init" with nothing loading when I try to load any native Nebula presets. 3rd party stuff loads fine. I already sent in my SER file (2nd time) yesterday with no response yet.
swammerhead
User Level I
User Level I
 
Posts: 16
Joined: Wed Nov 02, 2011 5:48 am

Re: Library loading issue... only "init" displayed

Postby swammerhead » Fri Nov 04, 2011 7:55 pm

swammerhead wrote:I'm also getting just "init" with nothing loading when I try to load any native Nebula presets. 3rd party stuff loads fine. I already sent in my SER file (2nd time) yesterday with no response yet.


I have the Nebula3 Pro version by the way (if that helps?). Would like to hear back on why non of the EQ's/Compressors/Tape-Effects/Etc are not loading, while the 3rd party R2R loads fine. Very weird. Need help.
swammerhead
User Level I
User Level I
 
Posts: 16
Joined: Wed Nov 02, 2011 5:48 am

Re: Library loading issue... only "init" displayed

Postby giancarlo » Fri Nov 04, 2011 9:30 pm

graziano replies keys around once a day
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9185
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Next

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests