Login

First benchmark with a hackintosh i7 2600K

Tips & tricks, working results, technical support

Re: First benchmark with a hackintosh i7 2600K

Postby scooter » Fri Sep 09, 2011 3:22 am

I hate to say I told you so
-Scott
User avatar
scooter
Member
Member
 
Posts: 214
Joined: Fri Apr 02, 2010 8:24 pm
Location: Salt Lake City, Utah

Re: First benchmark with a hackintosh i7 2600K

Postby jelmet » Fri Sep 09, 2011 3:32 am

:D no problem... since I work mostly at 44.1 anyways.
I'll try to see how many of the "lighter" programs it can handle at 96K because I process those programs to disk anyways. Processing to disk is taking 1/10th of the time it used to take :D
User avatar
jelmet
User Level VIII
User Level VIII
 
Posts: 86
Joined: Mon Sep 06, 2010 4:11 pm
Location: Montreal, QC - Canada

Re: First benchmark with a hackintosh i7 2600K

Postby jelmet » Fri Sep 09, 2011 3:40 am

Guys, I'm having a strange problem
http://www.acustica-audio.com/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=2194
Any ideas of what's going on? It's not somthing new, it happened on my old system as well...
Thanks!
User avatar
jelmet
User Level VIII
User Level VIII
 
Posts: 86
Joined: Mon Sep 06, 2010 4:11 pm
Location: Montreal, QC - Canada

Re: First benchmark with a hackintosh i7 2600K

Postby Mercado_Negro » Fri Sep 09, 2011 3:58 am

Uh? 8 Chains? There must be something wrong there, jelmet. I can run 5 chains like that (with exactly the same programs) on my Core i5 750 at 96kHz!! And using a DSPBUFFER at 2048... I'll take a look at your thread and see if that problem has something to do with it since I seriously doubt you can only run 8 chains like that. That'd be very disappointing for me.
i7 3770k :: Asus P8H77-V LE :: 16Gb DDR3 @1600MHz :: Geforce GT 520 :: OCZ-Vertex 128Gb :: WD Black Series 1Tb and Green Series 1Tb :: F*******e Liquid56 :: REAPER 64bit and StudioOne 64bit (both latest versions) :: Win 10 64bit
User avatar
Mercado_Negro
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 1353
Joined: Sat Mar 27, 2010 9:30 am

Re: First benchmark with a hackintosh i7 2600K

Postby jelmet » Fri Sep 09, 2011 4:03 am

Mercado, remember I'm on a "Mac" so I loose around 20%
What can you suggest? My benchmarks are fine so far!
User avatar
jelmet
User Level VIII
User Level VIII
 
Posts: 86
Joined: Mon Sep 06, 2010 4:11 pm
Location: Montreal, QC - Canada

Re: First benchmark with a hackintosh i7 2600K

Postby Mercado_Negro » Fri Sep 09, 2011 4:38 am

jelmet wrote:Mercado, remember I'm on a "Mac" so I loose around 20%
What can you suggest? My benchmarks are fine so far!


Do you mean Nebula isn't fully optimized under OSX? I mean, not like in Windows? I didn't know that :(

In any case, I was really expecting, at least, 16 chains like that for a i7 2600k :cry:
i7 3770k :: Asus P8H77-V LE :: 16Gb DDR3 @1600MHz :: Geforce GT 520 :: OCZ-Vertex 128Gb :: WD Black Series 1Tb and Green Series 1Tb :: F*******e Liquid56 :: REAPER 64bit and StudioOne 64bit (both latest versions) :: Win 10 64bit
User avatar
Mercado_Negro
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 1353
Joined: Sat Mar 27, 2010 9:30 am

Re: First benchmark with a hackintosh i7 2600K

Postby jelmet » Fri Sep 09, 2011 4:41 am

Yes, at least that's what Giancarlo said a while ago, maybe it's differente now, but I doubt it.
User avatar
jelmet
User Level VIII
User Level VIII
 
Posts: 86
Joined: Mon Sep 06, 2010 4:11 pm
Location: Montreal, QC - Canada

Re: First benchmark with a hackintosh i7 2600K

Postby ericus » Fri Sep 09, 2011 5:36 am

jelmet wrote:Guys, I'm having a strange problem
http://www.acustica-audio.com/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=2194
Any ideas of what's going on? It's not somthing new, it happened on my old system as well...
Thanks!


See my reply. I had the same problem since I have some projets at 44.1, 48 and 96. Now, no more blinking arrow... :mrgreen:
ericus
Member
Member
 
Posts: 243
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:37 pm

Re: First benchmark with a hackintosh i7 2600K

Postby Mercado_Negro » Fri Sep 09, 2011 5:58 am

ericus wrote:See my reply.


See mine :mrgreen:
i7 3770k :: Asus P8H77-V LE :: 16Gb DDR3 @1600MHz :: Geforce GT 520 :: OCZ-Vertex 128Gb :: WD Black Series 1Tb and Green Series 1Tb :: F*******e Liquid56 :: REAPER 64bit and StudioOne 64bit (both latest versions) :: Win 10 64bit
User avatar
Mercado_Negro
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 1353
Joined: Sat Mar 27, 2010 9:30 am

Re: First benchmark with a hackintosh i7 2600K

Postby jelmet » Fri Sep 09, 2011 6:15 am

See mine :shock: :D
User avatar
jelmet
User Level VIII
User Level VIII
 
Posts: 86
Joined: Mon Sep 06, 2010 4:11 pm
Location: Montreal, QC - Canada

PreviousNext

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 8 guests