all Nebula information lost in Logic sessions

Tips & tricks, working results, technical support

all Nebula information lost in Logic sessions

Postby jus11 » Sun Aug 19, 2012 3:57 pm

Catastrophic. I have not used my iMac for a couple of weeks. Now when I open Logic sessions, ALL the Nebula screens in ALL my sessions show only "init". Somehow the plugin has lost all previously saved session information.

Also channel strip settings have been lost.

I have done absolutely no upgrades since the last time when everything was working fine.

Any idea what's going on and how can I get the information back? (I have Time Machine copies.)

Logic 9.1.7., 64 bit (Nebula via 32 bit bridge), latest Nebula version. OSX 10.7.4.
User Level IV
User Level IV
Posts: 41
Joined: Mon Dec 06, 2010 1:31 am

Re: all Nebula information lost in Logic sessions

Postby enriquesilveti » Sun Aug 19, 2012 5:18 pm

Please apply again your custom personal key. Load a new session in logic and test if you can load emulation preset if seems to be OK, try with your old sessions. If not please send us your OSX key and we will re generate your custom personal key for you.

http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic

http://www.acustica-audio.com/forum/ind ... =viewtopic
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SD USBPre2 | RME UFX | PS Lyra2
SPX2 | R5 | PT12 | T7 | RX5 | CE8 | Smaart8 | VEP5 | WLE9 | LN2C | NM2 | NS2
User avatar
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Madrid | Lodi | Buenos Aires

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests