Login

Using Nebula with a real console

Tips & tricks, working results, technical support

Using Nebula with a real console

Postby telecasterrok » Sun Aug 12, 2012 9:05 pm

I've been away from Nebula for a while, I bought it ages ago when it first came out...

Nowadays I'm using an analog tape + console setup.

Is it possible to get the latency low enough to use nebula as realtime reverb? I'd like to go out of my console aux, into the box, and back into my console. I only plan to use the reverbs, so a tiny latency wouldn't be too bad. What do you think?

-D
telecasterrok
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 5
Joined: Thu Apr 08, 2010 1:51 am

Re: Using Nebula with a real console

Postby enriquesilveti » Wed Aug 15, 2012 11:13 am

Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests