Login

Tini TIny Nebula GUI? Cubase 6 & Mt.Lion OSX

Tips & tricks, working results, technical support

Tini TIny Nebula GUI? Cubase 6 & Mt.Lion OSX

Postby scooter » Tue Jul 31, 2012 2:37 am

Hi all!

This is weird, but I'm getting a tiny GUI for Nebula in C6.
I click on it and then it loads full size, blacking out the background,
Very strange! Is this normal?

Version 1.3.502
See pic

Thanks!

EDIT: This does not happen in Reaper.
Attachments
Screen Shot 2012-07-30 at 6.31.19 PM.jpg
Screen Shot of tiny Nebula
Screen Shot 2012-07-30 at 6.31.19 PM.jpg (65.08 KiB) Viewed 463 times
-Scott
User avatar
scooter
Member
Member
 
Posts: 214
Joined: Fri Apr 02, 2010 8:24 pm
Location: Salt Lake City, Utah

Re: Tini TIny Nebula GUI? Cubase 6 & Mt.Lion OSX

Postby scooter » Tue Jul 31, 2012 5:35 am

Update: This seems to only happen when running Cubase 6 in 64bit mode
-Scott
User avatar
scooter
Member
Member
 
Posts: 214
Joined: Fri Apr 02, 2010 8:24 pm
Location: Salt Lake City, Utah

Re: Tini TIny Nebula GUI? Cubase 6 & Mt.Lion OSX

Postby enriquesilveti » Tue Jul 31, 2012 12:19 pm

Your OS is 64 bits? How much RAM do you have?
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SP4 (i5-6300 | 8 GB | 256 SDD)
UFX | Lyra2 | USBPre2
VM U15 | VM Win10 | VM OSX 10.12
N4/NAT4 | SPX3 | RX5 | LN2C | Smaart8 | R5 | PT12 | PX10 | NIK5
User avatar
enriquesilveti
Expert
Expert
 
Posts: 2663
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Lodi | Madrid | Buenos Aires

Re: Tini TIny Nebula GUI? Cubase 6 & Mt.Lion OSX

Postby dream » Wed Aug 01, 2012 5:10 am

It happens every time you running cubase in 64 bit mode with every plugin at 32 bit. :)
I thinks is normal, but I'm not an expert.
Mixing Engineer | Producer | Editing Audio Expert
http://www.davidefant.com
User avatar
dream
Member
Member
 
Posts: 231
Joined: Thu May 27, 2010 7:23 pm
Location: Los Angeles / Italy (Belluno)


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron