Login

Do I need a new authorization

Tips & tricks, working results, technical support

Do I need a new authorization

Postby SamC » Wed May 12, 2010 9:54 pm

when I move from Neb 3 to Neb 3 Pro?
SamC
User Level III
User Level III
 
Posts: 30
Joined: Thu Apr 15, 2010 11:19 pm

Re: Do I need a new authorization

Postby giancarlo » Thu May 13, 2010 5:47 am

no!
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9147
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Do I need a new authorization

Postby SamC » Thu May 13, 2010 4:24 pm

giancarlo, i am not able to load all commercial libraries. For ex: I only have about 12 reverbs. What do you suggest?

Also, on the disk page it states nebula3 1.3.041 and the registration is a number. Is this correct?

Thanks
SamC
User Level III
User Level III
 
Posts: 30
Joined: Thu Apr 15, 2010 11:19 pm

Re: Do I need a new authorization

Postby TranscendingMusic » Thu May 13, 2010 5:16 pm

SamC wrote:giancarlo, i am not able to load all commercial libraries. For ex: I only have about 12 reverbs. What do you suggest?

Also, on the disk page it states nebula3 1.3.041 and the registration is a number. Is this correct?

Thanks


Try to re-run your present authorization if you installed a set-up to a higher version.
mixing | mastering
Win 10 x64 | Sonar Platinum x64 | 3930K(OC)
User avatar
TranscendingMusic
Expert
Expert
 
Posts: 1132
Joined: Sat Mar 27, 2010 7:01 am
Location: USA

Re: Do I need a new authorization

Postby SamC » Thu May 13, 2010 5:23 pm

I requested authorizations yesterday by uploading ser # on my user area. Still waiting!

Sent an email too!
SamC
User Level III
User Level III
 
Posts: 30
Joined: Thu Apr 15, 2010 11:19 pm


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: giancarlo, philou72 and 3 guests