Nebula crackles with Protools

Tips & tricks, working results, technical support

Re: Nebula crackles with Protools

Postby wakevortex » Fri Jun 24, 2011 7:25 am

Thanks Enrique.. I am a PT9HD user and understand that it compensates no problem at 4096 SAMPLES.. what I did NOT have clear is that the number in the settings page of Nebula is not 2048 miliseconds , it is 2048 SAMPLES...correct? If so thats a big help LOLOL


Bill P
User Level IV
User Level IV
Posts: 40
Joined: Wed Jun 08, 2011 2:38 pm

Re: Nebula crackles with Protools

Postby enriquesilveti » Fri Jun 24, 2011 1:56 pm

The exact value of latency is in the DISK page in samples, due time change depending the sample rate is better use samples for this kind of parameter.
Enrique Silveti.
Acustica Audio customer and technical support.

MBP 11.5 (i7-4870 | 16 GB | 512 SDD)
SD USBPre2 | RME UFX | PS Lyra2
SPX2 | R5 | PT12 | T7 | RX5 | CE8 | Smaart8 | VEP5 | WLE9 | LN2C | NM2 | NS2
User avatar
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 2662
Joined: Sun Mar 28, 2010 9:00 pm
Location: Madrid | Lodi | Buenos Aires


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests