Login

Upgraded to 1.3.467, no presets

Tips & tricks, working results, technical support

Upgraded to 1.3.467, no presets

Postby nomidi » Thu Mar 10, 2011 3:07 pm

I used earlier the Pro 1.3.451 with no problems. Then I upgraded to 1.3.467 and the presets have disappeared. Only the Init program is dispalyed.

Is this related to the ser-file?
nomidi
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 2
Joined: Wed Jan 26, 2011 11:10 am

Re: Upgraded to 1.3.467, no presets

Postby giancarlo » Thu Mar 10, 2011 3:13 pm

using the mouse just click on "INIT"
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9203
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: Upgraded to 1.3.467, no presets

Postby nomidi » Thu Mar 10, 2011 3:22 pm

Very nice, thanks!
nomidi
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 2
Joined: Wed Jan 26, 2011 11:10 am


Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests