Login

New version 1.3.464 with Browser!

Tips & tricks, working results, technical support

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby mathias » Thu Feb 10, 2011 12:52 am

the browser is great !!!

no problems so far on windows xp sp3, with samplitude.

and by the way, i like the numbers :mrgreen:

it is still the fastest way (if you are able to recall the numbers of your most used programs - braingymn is never bad :lol: ) to load a program.
just click once on the number in the upper right corner of the program-name, type your number, press enter............there you go!

have fun discussing pros and cons, i go to work again.
i will adapt to whatever workflow is needed, when nebula serves me such great soundoptions, as it already does.

mathias
system 1: windows 8 32 bit - samplitude prox, tracktion6, reaper
system 2: mac osx yosemite - reaper(32+64bit), tracktion6(32+64bit)

both systems on: macbook pro (late 2009), core 2 duo 3,06 ghz, 4 gb ram, graphic: nvidia geforce 9600M GT 512 MB
mathias
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 2107
Joined: Wed Mar 31, 2010 12:25 am

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby gemel » Thu Feb 10, 2011 2:14 pm

Excellent work! Bravo! :D
gemel
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 8
Joined: Sat Dec 18, 2010 10:17 am

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby highvoltage » Thu Feb 10, 2011 3:02 pm

one suggestion please, i like the number typing option, but it would only make sense if it also opened up in the "LAST" page, if i go there by typing.
highvoltage
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Tue Mar 30, 2010 9:44 pm

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby giancarlo » Thu Feb 10, 2011 3:06 pm

not possible... a menu is a piece of windows or mac osx, you can't change its behaviour
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9149
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby highvoltage » Thu Feb 10, 2011 4:50 pm

ok, thanks,

other: the dictionary thing doesnt seem to work for me. I dont have any programs in the default nebula path, just the init program, i have custom paths for all my programs. Is that the problem?

I copied the dictinary folder to the other paths, but didnt work either. Neither when i put some programs into the default path.
highvoltage
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Tue Mar 30, 2010 9:44 pm

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby giancarlo » Thu Feb 10, 2011 5:50 pm

the installer is adding DICTIONARY items in your nebula.xml... be sure you are including them...
And you should move the DICTIONARIES folder in your new folders
User avatar
giancarlo
Founder
Founder
 
Posts: 9149
Joined: Mon Sep 21, 2009 10:40 pm
Location: Italy

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby zaminx » Thu Feb 10, 2011 7:11 pm

I have all my programs in sperate foldr and just had to add the following to my XML files.

<DICTIONARYSUBPATH> Dictionaries/ </DICTIONARYSUBPATH>
<DICTIONARYROMNAME> Rom.xml </DICTIONARYROMNAME>
zaminx
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 182
Joined: Sun Mar 28, 2010 6:57 pm

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby highvoltage » Thu Feb 10, 2011 9:10 pm

ok its clear
highvoltage
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Tue Mar 30, 2010 9:44 pm

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby highvoltage » Thu Feb 10, 2011 9:21 pm

i noticed a bug long time ago, with the nebula text entry. Its in every daw i tried.
If you click the numerical entry, and hold the mouse too long, it jumps back to no editing mode, and you have to press and release the mouse very very fast.

Is it just me?
highvoltage
Member
Member
 
Posts: 235
Joined: Tue Mar 30, 2010 9:44 pm

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby ezod » Fri Feb 11, 2011 6:46 pm

I'm with elam: I miss the list menu. Perhaps I have been using Nebula for so long I am simply used to browsing that way.

I understand why the change, but I have copied dlls to reduce complexity of browsing and have certain skins for certain progs already. So back to 1.3.413 for me, at least until I have more time to become accustomed to the new way.
Last edited by ezod on Mon Feb 14, 2011 8:04 pm, edited 1 time in total.
ezod
User Level 0
User Level 0
 
Posts: 7
Joined: Sun Mar 28, 2010 11:35 pm

PreviousNext

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests