Login

New version 1.3.464 with Browser!

Tips & tricks, working results, technical support

New version 1.3.464 with Browser!

Postby Mercado_Negro » Tue Feb 08, 2011 6:35 pm

There's a new version for Nebula3 Pro in our User Area, 1.3.464. Please report your bugs or share your impressions here.

Cheers
i7 3770k :: Asus P8H77-V LE :: 16Gb DDR3 @1600MHz :: Geforce GT 520 :: OCZ-Vertex 128Gb :: WD Black Series 1Tb and Green Series 1Tb :: F*******e Liquid56 :: REAPER 64bit and StudioOne 64bit (both latest versions) :: Win 10 64bit
User avatar
Mercado_Negro
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 1353
Joined: Sat Mar 27, 2010 9:30 am

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby zaminx » Tue Feb 08, 2011 7:28 pm

Windows version only
zaminx
User Level XI
User Level XI
 
Posts: 182
Joined: Sun Mar 28, 2010 6:57 pm

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby Mercado_Negro » Tue Feb 08, 2011 7:39 pm

Yes, Giancarlo will probably upload a new Mac version tomorrow. Hopefully we'll be able to catch up some bugs with this version so Mac will come out more stable :)
i7 3770k :: Asus P8H77-V LE :: 16Gb DDR3 @1600MHz :: Geforce GT 520 :: OCZ-Vertex 128Gb :: WD Black Series 1Tb and Green Series 1Tb :: F*******e Liquid56 :: REAPER 64bit and StudioOne 64bit (both latest versions) :: Win 10 64bit
User avatar
Mercado_Negro
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 1353
Joined: Sat Mar 27, 2010 9:30 am

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby Benjaminjo » Tue Feb 08, 2011 7:49 pm

Uhm, I dont see the "List" menù nor any Browser.
Benjaminjo
User Level III
User Level III
 
Posts: 36
Joined: Wed Mar 31, 2010 3:33 pm

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby Mercado_Negro » Tue Feb 08, 2011 8:17 pm

Benjaminjo wrote:Uhm, I dont see the "List" menù nor any Browser.


Click in the Program name:

NebulaPROGName.png
NebulaPROGName.png (126.45 KiB) Viewed 2588 times


and you'll see a list like this:

NebulaLIST.png
NebulaLIST.png (42.36 KiB) Viewed 2588 times


after loading a program, the 'Last Menu' entry will be populated with all the programs in that category:

NebulaLISTMenu.png
NebulaLISTMenu.png (48.54 KiB) Viewed 2588 times


No need for a LIST page anymore, I think :)
i7 3770k :: Asus P8H77-V LE :: 16Gb DDR3 @1600MHz :: Geforce GT 520 :: OCZ-Vertex 128Gb :: WD Black Series 1Tb and Green Series 1Tb :: F*******e Liquid56 :: REAPER 64bit and StudioOne 64bit (both latest versions) :: Win 10 64bit
User avatar
Mercado_Negro
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 1353
Joined: Sat Mar 27, 2010 9:30 am

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby biomuse » Tue Feb 08, 2011 8:40 pm

Excitedly anticipating the Mac version! 8-)
biomuse
User Level X
User Level X
 
Posts: 119
Joined: Tue Dec 14, 2010 9:37 am

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby marcpl » Tue Feb 08, 2011 10:05 pm

works great! thank you very much.
marco
marcpl
User Level X
User Level X
 
Posts: 131
Joined: Wed Mar 31, 2010 7:39 pm

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby Tim Petherick » Tue Feb 08, 2011 10:50 pm

This is great thankyou,Very helpful

Tim
User avatar
Tim Petherick
Expert
Expert
 
Posts: 1351
Joined: Sat Apr 17, 2010 4:07 pm
Location: Bath , Uk

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby Mauri » Tue Feb 08, 2011 10:59 pm

Good work guys, I have'nt found any bugs so far, looking good.

I like the 'Last menu' feature, well done indeed!

Cheers from Oz,

Mauri.
Cubase Pro 8 x64 + jBridge, W10 x64 Dual Boot on 2 SSDs + 3 SSDs for samples & project files, i7 5930K @ 4.2GHz, ASUS X99 Pro, 32GB RAM, RME HDSPe AIO, 2 x UAD2 Solo, Mackie HR624 MK2, 2 x 24" BenQ LED monitors, Nebula 3 Pro & Server x64.
User avatar
Mauri
User Level X
User Level X
 
Posts: 147
Joined: Fri Apr 23, 2010 9:08 pm
Location: Adelaide AU

Re: New version 1.3.464 with Browser!

Postby elam » Wed Feb 09, 2011 12:16 am

Bug :
The Revox (R2R) in the regular and drive version is written "Reverb".

Thoughts :
The program numbers are useless for me and messed up the visibility.We need names, not really associated numbers (there so much preset you can't remember thing "by numbers").

I still need the list menu.Shame that you took it off (I'll go back to previous version).When I wanna browse inside a full category/folder and test the PRE one by one (for example) I can't use the "last menu" thing.It'll be nice to implement that ether or put back the list page.

I was a little too optimistic.I thought we'd have been able to type names longer than 4 letters.That could be the next big step.I named/sorted my programs by brand and model in NAT.The pre-defined name(and I know that Mercado Negro you worked you ass hard on that one),are more confusing for me.I can't find my way as easily as before.

So for me, the "test" version is easier to work with.I'll stick to it.
elam
Vip Member
Vip Member
 
Posts: 425
Joined: Sat May 15, 2010 5:42 pm

Next

Return to Working with Nebula

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests